Zdarma doprava na objednávky od 3300,-

Kakao Peru Amazonas

Naše novinka
Značka: Kus Kakaa
598 Kč 1 080 Kč 1 980 Kč od 598 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
6.12.2024 6.12.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení

Poznejte kakao, které nese jedinečné dědictví amazonských lesů a místních komunit. Toto kakao z oblasti Amazonas v Peru je výsledkem péče drobných farmářů, kteří jej pěstují v souladu s přírodou a místními tradicemi.

  • Pěstováno v rozmanitých agrolesních systémech
  • Původní prastará odrůda Amazonas
  • Plná chuť s bohatým chuťovým profilem s tóny grepu, banánu a bílých květů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Původ

Kakao pochází z oblasti Bagua Grande v peruánském regionu Amazonas, známém pro svou bohatou biodiverzitu. Farmáři sdružení v komunitě pěstují toto původní kakao v harmonii s citrusovými a původními stromy, což chrání ekosystém, ale také přispívá k unikátní chuti. Díky pečlivému zpracování v dřevěných fermentačních bednách a sušení na otevřeném slunci získává kakao svou výjimečnou kvalitu.

Jedinečnost

Naše kakao Amazonas má bohatou chuť a autenticitu. Každý bob je zpracován tak, aby zachoval maximum výživových látek i chuťových nuancí.

Farmáři zároveň provozují udržitelné projekty, jako je výroba organických hnojiv, výsadba školkových stromků, zřizování domácích zahrad a komunitní chov ryb, což podporuje místní stabilitu a zdroje výživy.

Použití

Kakao Amazonas je ideální volbou pro všechny, kdo hledají kvalitní kakao pro své rituály nebo každodenní šálek. 

Jak kakao připravit

✓ 20g kakaa
✓ 200ml vody nebo rostlinného mléka 80 °C
✓ Důkladně našlehejte pomocí ručního šlehače, metličky nebo mixéru do jemné, napěněné konzistence. Další tipy na přípravu. 

Specifika:

​​Kakao: Čistá 100% kakaová hmota z kakaových bobů v ceremoniální kvalitě
Země původu: Peru
Podoblast: Amazonas
Odrůda:Amazonas
Zpracování: pražené
Forma: kusy

kuskakaa_mapa_peru

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: