Recepty
Naše kakao je o pocitu = Je to moment klidu, kdy si můžete vychutnat čistou 100% chuť kakaa, která vás na chvíli odvede od všeho kolem. Přenáší vás do míst, kde kakao roste a kde farmáři do každého bobu dávají svou péči a lásku. Dovolte si to. Kolik kakaa na jednu porci? Každý jsme jinak citlivý, ale obecně doporučujeme na šálek 200ml: 10 - 20g: slabší dávka jako alternativa kávy či čaje...
Masala čaj je tradiční indický nápoj z koření a černého čaje. My si dovolíme propojit dvě naše oblíbené tradice - indickou a mayskou a místo černého čaje přidáme do Masaly rituální kakao. Nápoj krásně zahřeje a nabudí. Recepty uvádíme vždy na 1 šálek (porci). Pokud připravujete pro více lidí, vynásobte suroviny počtem porcí: 20g kakaa 250ml rostlinného mléka (ovesné, mandlové ...) 2 tenké ...
Pravé kakao je velmi blahodárné pro výživu ženského těla, srdce i mysli, nervového systému. Vyzkoušejte tento lahodný nápoj, kombinaci ajurvédských ženských bylin a kakaa. V receptu není žádné sladidlo, jen přirozeně sladké mandlové mléko. Pokud máte zrovna svůj (cyklický) čas, a bažíte po sladkém, přidejte kokosový cukr nebo med a zaručeně zapomenete na "hříšnou" tabulkovou čokoládu, která zdrav...
Pro stále více z nás se kakao stává vítanou alternativou kávy nebo čaje pro vzácné chvilky zastavení během dne a na podporu kreativního “flow”. Největší benefity kakaa pocítíte při pravidelné a vědomé konzumaci. ღ 10 - 20g kakaa 150ml horké vody nebo rostlinného mléka (70-80°C) špetka skořice, kardamonu, zázvoru, kurkumy, vanilky (nebo kombinace) lžička medu nebo kokosového nektaru Kakao ...
Připravte si ceremoniální kakao tak, jak jej tradičně pili staří Mayové. Dvě hlavní ingredience pro přípravu ceremoniálního kakaa jsou: kakao ceremoniální kvality a váš záměr, se kterým kakao připravujete a pijete. Mayové tradičně přidávali špetku chilli, které má povbuzující efekt napomáhá účinným látkám v kakau rychleji se vstřebat do těla. Potřebujete: 20g kakaa 250ml rostlinného mlé...