Peru

Kakao Peru 100%
Čistá kakaová hmota z kakaových bobů
Původ: Peru, drobní pěstitelé v Amazonské oblasti Pucallpa
Odrůda: Criollo
Raw a BIO kvalita: z kontrolovaného ekologického zemědělství

banner_peru

 

Naše peruánské kakao je něco pro skutečné milovníky Raw kakaa! Díky šetrnému zpracování kakaových bobů (do 45°C) si zachovává svou původní kakaovou chuť a má mírně zrnitou konzistenci. Jeho poměrně hořko-kyselkavá chuť přináší sílu kakaové rostliny přímo do vašeho domova.

Tohle kakao plné energie je dokonalé pro kakaový rituál. Je ideální také pro přípravu dezertů, domácí zdravé čokolády a další kakaové tvoření. Tipy na přípravu najdete v našich receptech.

Villa Andina, naši dodavatelé z Peru, zodpovědní za hodnoty tohoto silného peruánského kakaa kladou zvláštní důraz na vysokou kvalitu i na sociální a ekologické aspekty produkce. Aromatické kakao se pěstuje převážně ve smíšených bio-kulturách v malých zemědělských uskupeních v amazonské oblasti kolem Pucallpy. Trendem je zde stále větší podpora udržitelných metod agrolesnictví, které navrací biologickou rozmanitost. Naši partneři podporují zemědělce školením o ekologickém zemědělství, fermentaci a sušení kakaa. Zároveň se také starají o logistiku: sběr kakaa od drobných zemědělců a přepravu fermentovaných a na slunci sušených bobů na zpracování v peruánských Andách (Cajamarca), kde se kakaové boby šetrně zpracovávají do podoby této syrové kakaové hmoty.

 

button-do-obchudku

 

 

peru mapa

 

 villa andina2 peru cacao

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení