Bali


Kakao Bali 100%
Odrůda: Forastero
Čistá kakaová hmota z kakaových bobů
Původ: Bali (Indonésie)
Chuťový profil: ovocné, květinové

 bali

Toto vynikající kakao pochází z Bali, z mladého vznikajícího projektu. Kakaovníky druhu Forastero se zde pěstují v malém udržitelném zemědělství. Zpracování provádějí pečlivě a ručně místní malí farmáři. Projekt je nyní v procesu ekologické certifikace a díky pěstování ve smíšené kultuře a promyšleným přírodním způsobům ochrany je nyní možné zcela upustit od škodlivých hnojiv a pesticidů.

Balijské kakao je vyrobené z těch nejlepších kakaových bobů typu Forastero. Zaujme velmi harmonickým chuťovým profilem - hořké látky a kyselost jsou dobře integrovány do zemité chuti kakaa. K tomu se naše balijské kakao vyznačuje ovocně-květinovými nuancemi. Toto harmonické a velmi charakteristické kakao je klasikou a inspiruje nás znovu a znovu. Možné použití je proto velmi různorodé: od ceremoniálního kakaa a klasické horké čokolády po vaření, pečení a výrobu domácí čokolády. Prostor pro vaši kreativitu je neomezený.

 

button-do-obchudku

 

photo-producers-bali  bali1 photo-producers-bali1